Partnerintervju med Hans Carlsson på Chilimobil

Vi på Comparico har fått äran att intervjua Hans Carlsson, en av grundarna av mobiloperatören Chilimobil. Bild: Press/Chilimobil.

Comparico värnar om relationen med sina partners och därför vill vi lyfta fram dem lite extra. Nu har vi fått äran att intervjua Hans Carlsson, en av grundarna av mobiloperatören Chilimobil som tog sig an den svenska marknaden under våren 2020 – mitt under en pågående pandemi. Läs mer om hur Chilimobil såg ett fönster på den svenska marknaden och vad du som kund får av ett mobilabonnemang hos en operatör som Chilimobil. 

Varför har ni på Chilimobil valt att ingå ett samarbete med Comparico?

Chilimobil är ett helt nytt varumärke och varumärkekännedomen ligger fortfarande fortfarande ganska lågt. Telekom är ett av de områden inom vilket personer gärna vill jämföra bland olika operatörer och då vill vi såklart ta plats på Comparicos sajter för telekom som är några av de största. 

Vad har ni för förväntningar och förhoppningar på samarbetet mellan Chilimobil och Comparico?

 Vi på Chilimobil attraherar och fångar kunderna med vårt starka erbjudande och vill vara en stark spelare genom att ständigt vara närvarande på Comparicos sajter. Chilimobil är också noga med vilka partners vi skapar och bygger samarbeten med. Finns vi över tid blir vi en trygg aktör som era besökare kan lita på. 

Ni tog er an den svenska marknaden under våren 2020, mitt under en pandemi. Hur kommer det sig att ni tog steget in på den svenska marknaden?

Chilimobil finns i Norge sedan 6 år. Den norska och svenska marknaden är två helt olika marknader. I Norge är Telia och Telenor störst vilket har gjort Chilimobil kungar på den norska marknaden. I Sverige utgörs konkurrensen av Telia, Telenor, Tre och Tele2 som alla har tydliga prisbilder och fighting brands. 

Vi på Chilimobil såg ett fönster på den svenska marknaden och skapade därför ett erbjudande där vi ger kunderna fri surf så att de kan leva det bekymmersfria surflivet fullt ut. Chilimobil erbjuder inget billigt mobilabonnemang men som kund hos oss får man mycket för pengarna. 

Varför ska våra användare välja ett av era mobilabonnemang? Vad är det som skiljer er från andra mobiloperatörer? 

Förutom att vi på Chilimobil erbjuder kunderna fri surf så har vi heller inga bindningstider. Med ett mobilabonnemang hos Chilimobil får kunderna också tillgång till Viaplay under tre kostnadsfria månader. Och skulle våra kunder stöta på några problem har vi en kundtjänst som alltid hjälper till. Alla dagar i veckan. 

 

Kontakta oss

Vill ni synas på våra sajter eller på något sätt komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.