Medarbetarintervju med Eddie Persson

Äntligen är det dags för oss på Comparico att presentera ännu en av våra härliga anställda som varje dag bidrar med skön stämning, hårt jobb och innovativa idéer. Den här gången är det ingen mindre än vår nya Senior UX Designer, som ska jobba med att ta användarupplevelsen på våra jämförelsesajter till nya dimensioner. 

Namn: Eddie Persson

Jobbar som: Senior UX Designer

Ålder: 45 år

Vad gjorde du innan du började på Comparico?

Jag arbetade som Art Director och UX Team Leader på Etraveli Group i Uppsala.

Hur hittade du Comparico?

Oj, jag letade brett efter företag som var intressanta när jag ville byta arbetsplats och hittade ganska snabbt den lediga platsen som Senior UX Designer på Comparico. Var detta var minns jag inte. 

Vad har du för förväntningar på Comparico som arbetsplats?

Jag ser fram emot att jobba i mindre skala med team-medlemmar som sitter nära. Tidigare har jag jobbat mycket på distans med utvecklare i ett ganska stort företag med vissa avdelningar i andra länder. Comparicos sajter har en bra grund med stor potential för att utveckla en väldigt bra användarupplevelse. 

Vad var ditt första intryck av Comparico?

Trevligt, ungt och fräscht.

Vad kommer du bidra med hos Comparico?

Jag kommer tillsammans med produktägare (CEO) och utvecklare standardisera och vidareutveckla användargränssnitten och de grafiska profilerna för att skapa en ännu bättre användarupplevelse och kännedom om Comparicos tjänster.

Vad har du för intressen utanför jobbet?

På fritiden ägnar jag mig mycket åt min kreativitet i bild och ljud. Bland annat skriver, producerar och framför jag musik. Jag spelar gitarr, sjunger och “gigar” som trubadur av och till.

 

Kontakta oss

Vill ni synas på våra sajter eller på något sätt komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.