Comparico börjar plugga på Berghs

Efter ett välförtjänt sommarlov har Comparicos content-team intagit skolbänken och påbörjat kursen Effektiv digital copywriting på Berghs School of Communication. Syftet med kursen är att content-teamet ska få lära sig mer om copywriting och vässa de redan skarpa kunskaperna de besitter när det kommer till att skriva läsvänliga och lockande texter. Till sin hjälp har de Mikael Rosén som har skräddarsytt kursen efter hur vi producerar innehåll till våra jämförelsesajter. 

Kursen Effektiv digital copywriting ska göra Comparico ännu vassare

Comparicos content-team har intagit skolbänken för att lära sig mer om hur de kan skriva texter som är ännu mer informativa och lockande för våra användare. Till sin hjälp har Comparico och content-teamet Berghs School of Communication och Mikael Rosén, som under fem veckor ska lära dem allt de behöver veta om just effektiv digital copywriting. 

– Vi vill att personalen ska känna att de hela tiden utvecklas i sina arbetsroller och utökar sin kompetens. Vi letar kontinuerligt efter områden där vi kan förbättras och ser om det finns passande kurser eller utbildningar som vi kan erbjuda personalen. Det var därför perfekt att Berghs kunde erbjuda en kurs inom copywriting, ett område som vi såg att vi kunde förbättras inom, säger Peter Nygårds, CEO på Comparico.

Effektiv digital copywriting är en kurs som har skräddarsytts efter hur vi jobbar med content på Comparico. 

Berghs bedriver flexibel utbildning på distans

Utbildningen genomförs på distans vilket ger alla i content-teamet möjlighet att gå kursen, oavsett om man har börjat gå tillbaka till kontoret eller om man jobbar hemifrån. Förutom att utbildningen är smidig blir underlättas också den sociala distanseringen.

Content-teamet ser fram emot fem inspirerande veckor

Comparico och content-teamet ser fram emot fem inspirerande veckor med fokus på inlärning och textproduktion för att göra användarupplevelsen på jämförelsesajterna om möjligt ännu bättre. 

Ett besök i Slack-kanalen efter den första utbildningsdagen gav kursen mycket väl godkänt. 

– Mycket bra första träff tycker jag! 👏 skriver Evelina. 

– Verkligen, kommer bli jättebra detta! instämmer Helena. 

– Ja superbra verkligen! Så taggad på kommande träffar. 😃 skriver Lovisa. 

– Ja det var riktigt bra! skriver Alexandra. 

Om Comparico

Comparico driver sajter som gör det enklare för människor att jämföra tjänster och produkter inom telekom. Sajterna hjälper inte bara människor att spara pengar och tid utan genererar samtidigt kunder av hög kvalitet till Comparicos samarbetspartners.

Sajterna utgör i dag Sveriges största nätverk av jämförelsesajter för telekom med över 100 000 besökare per månad.

Om Berghs School of Communication

Berghs School of Communication håller i världsledande kommunikationsutbildningar. Skolan har vid sju tillfällen utsetts till “School of the Year” i den internationella tävlingen Future Lions i Cannes. Berghs studenter är eftertraktade på arbetsmarknaden då de snabbt kan omsätta sin kunskap till handling. Av de som studerar på Berghs har 97% ett jobb inom den disciplin de har utbildat sig inom sex månader efter avslutad utbildning. 

Kontaktperson: Lovisa Biwall Sandberg, Communicator

Telefonnummer: 073-0941969

E-postadress: lovisa.biwall@comparico.se

Kontakta oss

Vill ni synas på våra sajter eller på något sätt komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.