Områden vi fokuserar på

Sedan starten 2011 har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster inom respektive område. Våra sajter hjälper människor att jämföra och hitta bästa abonnemanget, ta kontroll över sin privatekonomi och skapa en större ekonomisk trygghet i arbetslivet.

 • Ekonomi

  På våra ekonomisajter kan man enkelt jämföra räntor och villkor långivare och låneförmedlare. Vi har även hundratals guider inom lån och finansiering, och även omdömen om alla långivare och låneförmedlare vi jämför.

  SAJTER INOM EKONOMI
 • Jobb & försäkring

  Våra marknadsledande jämförelsetjänster inom jobb & försäkring hjälper besökarna att säkra sin ekonomi genom att hitta rätt a-kassa, fackförbund och inkomstförsäkring. Sajterna har dessutom utförliga guider och information som svarar på allt som gäller jobb och försäkring.

  SAJTER INOM JOBB & FÖRSÄKRING
 • Telekom

  Vi är idag den största och mest pålitliga källan för att jämföra telekomprodukter i Sverige. Sedan 2014 har vi utvecklat ledande jämförelsetjänster för mobilabonnemang, kontantkort, fast och mobilt bredband, simkort och nu även esim.

  SAJTER INOM TELEKOM

Kontakta oss

Vill ni synas på våra sajter eller på något sätt komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.