Medarbetarintervju med Daniel Sandström

Nu var det ett tag sedan vi på Comparico presenterade någon av våra fantastiska anställda. Så vad passar väl inte bättre än att inleda det nya året med en medarbetarintervju. Låt oss presentera Daniel Sandström, Comparicos Head of content som dagligen kvalitetssäkrar innehållet på våra 23 jämförelsesajter. 

Namn: Daniel Sandström

Jobbar som: Head of content

Ålder: 28 år

Hur länge har du jobbat på Comparico?

Jag började arbeta på Comparico i oktober 2016. I år firar jag alltså fyra år som Comparico-anställd.

Vad gjorde du innan du började på Comparico?

Jag brukar säga att jag är journalist i grunden eftersom det är vad jag är utbildad till, men perioden innan jag började på Comparico arbetade jag som webbutvecklare på en webbyrå i Stockholm. Innan dess har jag bland annat arbetat med att lära pensionärer hur man använder en Ipad, varit webbredaktör för en esport-app och tittat på livestreaming mot betalning på TV4.

Vad tycker du är det bästa med att jobba på Comparico?

Det finns många saker jag verkligen tycker om med att arbeta på Comparico. Ska jag bara välja en är det möjligheten att själv bestämma över mitt arbete. Att jag har stort inflytande över mina arbetstider gör det möjligt för mig att klara av mina studier vid sidan av jobbet. För mig är det ovärderligt!

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

Jag vet inte om jag kan säga att jag har en “vanlig dag på jobbet”. Det varierar helt enkelt från dag till dag

Eftersom jag haft förmånen att följa med på Comparicos resa från att vara ett företag med ett par deltidsanställda studenter år 2016 till dagens väloljade maskineri med över tio heltidsanställda har min roll också förändrats väldigt mycket över tid.

Idag är mitt övergripande ansvar att säkerställa att textinnehållet på våra sajter håller högsta möjliga kvalitet. Just nu driver vi 23 jämförelsetjänster och publicerar omkring 1 500 nya texter varje år. Det är alltså ingen liten uppgift.

För att lyckas arbetar jag mycket med att analysera användardata, föreslå mål och planera och utvärdera content-teamets arbete. Jag tillbringar därför mycket tid i olika Excel-dokument och har planerings- och uppföljningsmöten med både content-teamets medlemmar och vår vd för att synka så att alla avdelningar drar åt samma håll.

Vad är det roligaste med din roll?

Det roligaste med min roll är att jag hela tiden knuffas ut ur min comfort zone och får testa på arbetsuppgifter som jag tidigare inte hade en tanke på att jag skulle kunna utföra. Det är otroligt lärorikt och inspirerande!

En annan aspekt som jag uppskattar väldigt mycket är att det ingår i min arbetsroll att vara självkritisk. Om något av mina beslut inte ger önskad effekt får jag tillfälle att reflektera över vad det beror på och sedan ompröva min ståndpunkt. Det gör att jag alltid utvecklas.

Hur är kollegorna på Comparico?

De är bäst!

Vi är ett litet men sammansvetsat gäng och det är alltid kul att komma in på kontoret och mötas av dem. Vi har olika bakgrund och spetskompetenser och lär mycket av varandra.

Vad har du för intressen utanför jobbet?

Jag skulle säga att mitt största intresse är att umgås med vänner och sambo. Gärna över ett glas öl på en bar.

Utöver det gillar jag att gå på spelningar, titta på när BK Häcken sparkar boll och träna innebandy på korpennivå.

Kontakta oss

Vill ni synas på våra sajter eller på något sätt komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.