Bredband.se omnämnd som en av de fem bästa bredbandssajterna

Bredband.se är Comparicos senaste storsatsning när det kommer till jämförelser av både fasta och mobila bredband. Sidan låter användarna jämföra bland alla erbjudanden samtidigt och det enda du som användare behöver göra är att ange din adress. Nu kan Comparico med glädje meddela att Bredband.se har blivit omnämnd som en av de bästa bredbandssajterna av konsumentsajten PC för Alla

“Det finns mycket pengar att spara på att välja rätt bredbandsoperatör”

Ännu en gång är det Martin Appel, konsumentredaktör på PC för Alla, som står för omnämnandet. Bredband.se beskrivs av Martin Appel som en av fem smarta sajter som tillåter användarna att pressa priserna på sina bredbandsabonnemang. Appel har tidigare skrivit om Comparicos största sida Boupplysningen

“Tänker du skaffa bredband eller funderar du på om du betalar för mycket för det abonnemang du har idag. I båda fallen kan du ha nytta av en jämförelsetjänst som Bredband.se.”, skriver Appel i artikeln publicerad på PC för Alla. 

Med Bredband.se blir det lättare för dig som konsument att hitta ett nytt eller billigare bredband. Det enda du behöver göra är att ange din adress. Appel förklarar.

“Skriv bara in din gatuadress så får du se vilka operatörer du kan välja – och till vilket pris. Du kan begränsa din sökning genom att exempelvis ange en minimihastighet.”, skriver Martin Appel. 

Så har Bredband.se blivit en av Sveriges bästa bredbandssajter

Vi har pratat med Daniel Westerling som är CTO på Comparico och frågat hur det kommer sig att Bredband.se blivit en av Sveriges bästa bredbandssajter. Han berättar att det har funnits en klar bild för sidan från början och att hela utvecklingsteamet jobbat hårt för att bygga en sida som gör det lättare för konsumenter att vara prismedvetna i sin jakt efter ett bra bredband. 

– Vi har från början haft en klar bild av att det behövs ett bättre sätt för konsumenter att kunna vara prismedvetna utan att det ska kosta dem en hel dags arbete. För att nå dit har vi utökat vårt team och satsat allt på att det ska bli en så bra produkt som möjligt, både ur användarens perspektiv men också i vår kod där “magin” händer, säger Daniel Westerling till redaktionen. 

Bredband.se ger individuella svar på priser utifrån din exakta adress

För att göra Bredband.se till verklighet har utvecklingsteamet undersökt konkurrerande branscher som ligger i framkant när det kommer till den här typen av jämförelsetjänster. 

– Vi har såklart sneglat på våra konkurrenter men också på branscher såsom flyg och resor som redan har den här typen av tjänster. Genom att kunna börja om från början så har vi försökt att göra tjänsten lite bättre och lite snabbare med modern teknik och nya arbetsprocesser. Vi har också haft en lång period där våra utvecklare har testat sig fram till vad som fungerar för att kunna tillhandahålla en stabil tjänst till en bredare publik och det har gett stora framsteg i det långa loppet, säger Westerling. 

Westerling menar vidare att Bredband.se är speciell på det sättet att den ger individuella priser utifrån din adress och från ett flertal operatörer.  

– Vi siktar på att hjälpa våra användare att slippa göra det mödosamma arbetet att navigera leverantörernas hemsidor och ibland svårtolkade budskap. På Bredband.se har vi även samlat allt vi kan om bredband och vad alla ord och fraser betyder när användaren letar efter billigare och snabbare uppkoppling för att underlätta livet som bland annat tonårsförälder, pensionär eller gamer. 

Om Comparico

Comparico driver sajter som gör det enklare för människor att jämföra tjänster och produkter inom telekom. Sajterna hjälper inte bara människor att spara pengar och tid utan genererar samtidigt kunder av hög kvalitet till Comparicos samarbetspartners. Sajterna utgör i dag Sveriges största nätverk av jämförelsesajter för telekom med över 100 000 besökare per månad.

Om Bredband.se 

Bredband.se lanserades 2019 och är i dag en av Sveriges ledande jämförelsetjänster för bredband. Vi sammanställer priser och villkor från Sveriges största internetleverantörer så att du enkelt kan jämföra alla erbjudanden samtidigt. Du hittar även svar på allt du behöver veta om bredband. 

Kontaktperson: Lovisa Biwall Sandberg

Telefonnummer: 073-0941969

E-postadress: lovisa.biwall@comparico.se

Kontakta oss

Vill ni synas på våra sajter eller på något sätt komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.