Boupplysningen omnämnd som bästa bostadssajt

Boupplysningen är Comparicos största sajt med över 130 000 besökare varje månad som söker sig efter bostadsrelaterad information. Sidan är fullproppad med artiklar, guider samt frågor och svar-sidor för de som vill lära sig mer om bostadsmarknaden. 

Nu kan vi på Comparico stolt meddela att Boupplysningen har blivit omnämnd som bostadsmarknadens bästa sajt av ingen mindre än konsumentsajten PC för Alla. 

“Bästa sajten för dig som vill veta mer om bostadsmarknaden”

Omnämnandet kommer från Martin Appel, konsumentredaktör på PC för Alla, som skriver att Boupplysningen är den bästa sajten för de som vill lära sig mer om bostadsmarknaden. I artikeln publicerad på PC för Alla skriver Appel att Boupplysningen är en sajt som innehåller mycket bra information. 

“Här är en välmatad sajt med artiklar inför köpet, försäljningen eller bytet”, skriver Appel i artikeln. 

Appel fortsätter med att beskriva Boupplysningen som en sajt fullmatad med både artiklar och flera tusen frågor och svar som tar upp allt du behöver veta om ditt boende. Boupplysningen beskrivs också som en bra hjälp när du vill förstå dig på hur bostadsmarknaden fungerar.

Oräkneliga timmars hårt jobb bakom varje text

Enligt Daniel Sandström, innehållsansvarig på Boupplysningen, har Boupplysningen blivit den bästa bostadssajten för att skribenterna lägger ner många timmars hårt jobb på varje text.

– Vi blir såklart jätteglada när Boupplysningen uppmärksammas på det här sättet. Bakom alla texter och guider på Boupplysningen ligger oräkneliga timmars hårt arbete från ett helt team av skribenter som verkligen lagt ned hjärta och själ i att underlätta för alla som vill lära sig mer om bostadsmarknaden. Att deras arbete blir uppmärksammat gör mig superglad!

Boupplysningens unika samspel med användarna

Förutom det hårda jobb som ligger bakom framgången menar Daniel Sandström också att Boupplysningen skiljer sig från andra bostadssajter genom det unika samspelet med sajtens användare. 

– Något som skiljer Boupplysningen åt från andra sajter är vårt unika samspel med sajtens användare. Boupplysningens besökare har under åren förgyllt vår tillvaro genom att skriva tusentals frågor och kommentarer i alla möjliga bostadsrelaterade frågor. Kommentarsfälten är otroligt läsvärda för den som vill få en förståelse på djupet.

Kontakta oss

Vill ni synas på våra sajter eller på något sätt komma i kontakt med oss, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.