Om Comparico

Vad vi gör

Comparico driver sajter som gör det enklare för människor att jämföra abonnemang och tjänster inom ekonomi och telekom. Sajterna hjälper inte bara människor att spara pengar och tid utan genererar samtidigt kunder av hög kvalité till våra samarbetspartners.

Nätverket har idag vuxit sig till ett av Sveriges största nätverk av jämförelsesajter inom både telekom och finans med totalt över 4,7 miljoner besökare under 2020.

Informationen på våra sajter kontrolleras och uppdateras dagligen. Det gör att du som besökare kan vara säker på att de priser och villkor man ser på sajterna är de som gäller just nu.

Vad vi är

Innovativa

Vi tänker originellt och kopierar inte andra. För oss är innovation en självklarhet och vi är besatta av att testa

Användarvänliga

Vi fokuserar på användarens bästa i första hand. Genom att göra det så kommer allt annat lösa sig naturligt.

Passionerade

Vi är stolta över vad vi åstadkommit hittills. Vi har dock bara börjat vår resa och vi är exalterade vart vi är på väg.

Ärliga

Vi respekterar och är ärliga mot medarbetare, användare, kunder och konkurrenter. Vi håller vad vi lovar.

Inkluderande

Vi värdesätter kompetens och viljan att utvecklas. Utöver det välkomnar vi alla typer av personligheter till vårt team.

Harmoniska

Vi hjälper varandra hitta balans i privat- och arbetsliv. För att kunna hjälpa andra måste vi ha balans i våra egna liv.

Vart vi är på väg

Vi jobbar dagligen med att hjälpa så många människor som möjligt att spara så mycket pengar och tid som möjligt på abonnemang och tjänster.

För att kunna hjälpa ännu fler människor kommer vi gå in på nya marknader, starta fler sajter och utveckla bättre funktioner. Vi tittar även hela tiden på att förvärva andra högkvalitativa jämförelsetjänster som antingen kompletterar eller stärker våra befintliga områden.

Vårt fokus kommande åren är att fortsätta växa och skapa ett av världens största och bästa nätverk av jämförelsetjänster inom finans och telekom.

Följ gärna med oss på resan, som samarbetspartner eller medarbetare. Det finns många människor kvar att hjälpa och vi har bara börjat.

Peter Nygårds

CEO, Comparico AB

Comparico i siffror

2011

Grundat

11

Medarbetare

42

Jämförelsetjänster

200

Kunder