UI Designer 🎨

Vi söker nu en erfaren UI designer som kan förbättra användarupplevelsen på våra jämförelsetjänster. Gillar du utmaningen att kombinera design med användarvänlighet och konvertering kommer du nog trivas i rollen. I din roll kommer du kunna göra stor skillnad för våra användare och företagets framgång.

Vilka Comparico är och vad vi gör

Comparico utvecklar sajter som hjälper människor att jämföra abonnemang och tjänster. Vi har under senaste åren byggt upp några av Sveriges ledande jämförelse- och informationstjänster bl.a. Boupplysningen.se, Bredband.se och Mobilabonnemang.se.

Teamet består av 8 medarbetare som alla drivs av att hjälpa människor att spara tid och pengar genom att utveckla fantastiska jämförelsetjänster.

Vad vi erbjuder

⭐️ Work from anywhere. Vi erbjuder möjligheten att jobba från var som helst i Sverige. Vi har kontor i Uppsala och de flesta anställda bor där men vi välkomnar medarbetare från hela Sverige.

⭐️ Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så att dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.

⭐️ Ingen press utifrån. Vi utvecklar bara egna tjänster och bestämmer därför själva arbetstempo.

⭐️ Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid.

⭐️ Stor möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget

Vad du kommer att jobba med

I rollen som UI designer kommer du ansvara för att designen på våra sajter är användarvänlig, tillalande och konverterande. Du jobbar dagligen med att designa nya spännande funktioner, skapa konverterande landningssidor, se till att content är visuellt tilltalande och andra designrelaterade uppgifter.

Nuvarande design har tagit oss till var vi är idag men för att ta oss till en ny nivå är öppna för all form av förbättring. Du har därför stora möjligheter att designa utifrån vad du anser är bäst för företaget och våra användare. Det ställer dock krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt samtidigt som du är spindeln i nätet mellan vår Product Owner och utvecklingsteamet.

Dina arbetsuppgifter i korthet

👉 Designa nya spännande funktioner

👉 Designa konverterande landningssidor

👉 Identifiera designproblem och göra förbättringar

👉 Samarbeta med produktägare och utvecklare för att ta fram innovativa lösningar

👉 Upprätta och främja designriktlinjer och best practice

Vem vi söker

Du har flera års erfarenhet av att designa webbsidor och/eller appar. Som person är du kreativ, lösningsorienterad och prestigelös. Du arbetar lika bra självständigt som i team samtidigt som du tar stort ansvar för ditt egna arbete.

Du trivs med ansvaret som kommer med att ha en nyckelroll i ett mindre bolag och ser det som en stor möjlighet att påverka företagets och din egna framgång.

Du är bra på att kommunicera dina idéer men även på att lyssna och sätta dig in i hur andra människor tänker.

Din profil

✔️ Du har flera års erfarenhet av designa webbplatser eller appar

✔️ Du har ett säljande designtänk

✔️ Du talar, förstår och skriver flytande svenska

Kort info

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Plats: Remote / Uppsala / Stockholm
Sista ansökning: 30 oktober 2021

Det låter intressant! Hur ansöker jag?

Skicka ett mail med CV, portfolio och ett kort meddelande varför du skulle passa för det här jobbet till jobba@comparico.se. Skriv ”UI Designer” som ämne. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 🚀

Snabbt om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Plats: Remote / Uppsala / Stockholm
Sista ansökning: 30 oktober 2021

Om oss

Kontor: Centrala Uppsala
Anställda: 8 st
Grundat: 2011
Comparico AB
Väderkvarnsgatan 22B
753 29 Uppsala
Org nr: 556851-2312