Lediga jobb

System developer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en internationell jämförelsetjänst för telekom. Tänk Hotels.com eller Tripadvisor för mobila tjänster. Du bör ta tidigare erfarenhet från plattform med användar- och produkthantering.

Head of SEO

Vi söker en ny Head of SEO som kan ta våra jämförelsesajter till nästa nivå rankingmässigt. För att lyckas i rollen bör du därför anses vara expert inom området och ha erfarenhet från konkurrensutsatta branscher som resor, ekonomi eller igaming.

Product manager

Har du tidigare jobbat med att projektleda agil utveckling i ett mindre IT-bolag ? Är du redo för en ny utmaning i din karriär? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!

Web Designer

Vi söker en Web Designer som kan ta innehållet och utseendet på våra sajter till en ny nivå. Har du ett öga för design och tycker det är kul att skapa visuellt tilltalande content är du helt rätt person för rollen hos oss.

UX / UI designer

Vi söker en erfaren UX/UI-designer som kan förbättra användarupplevelsen på våra jämförelsetjänster. Gillar du kombinationen av användarvänlighet, design och konvertering är du helt rätt person för rollen.

Fördelar med att arbeta på Comparico

Förutom en skön stämning på kontoret vill vi speciellt lyfta fram några fördelar med att arbeta med oss:

Flexibla arbetstider

Flexibla arbetstider

Som medarbetare har du stor möjlighet att påverka dina arbetstider så att schemat passar ditt liv, inte tvärtom.

Din fritid = fri tid

Din fritid = fri tid

Du behöver aldrig ta med jobbet hem eller på resa. Vi gör viktiga grejer men inte så viktiga att vi behöver störa ditt privatliv.

Inga deadlines

Inga deadlines

Eftersom vi bara utvecklar egna tjänster kan vi själva bestämma tempo, vilket innebär minimal stress för dig som anställd.

Möjlighet att påverka

Möjlighet att påverka

Vi testar hela tiden nya saker att förbättra så du har stora möjligheter att påverka vad vi gör och hur vi gör det.