Full-stack developer

Är du en självgående full-stack developer som gillar att jobba med WordPress och PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!

Comparico växer så det knakar och därför behöver vi stärka upp vårt team med en full-stack developer som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.

Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa nya tekniker. Du är en smart, lösningsorienterad och ambitiös full-stack developer som vill att ditt jobb gör stor skillnad för företaget du jobbar på och dess kunder. Du är flexibel, öppensinnad och gillar ansvaret som kommer med att ha en nyckelroll i vårt företag.

Våra önskemål

  • Du har några års erfarenhet av webbuteckling
  • Du har främst arbetat med WordPress eller andra PHP-baserade cms som grund
  • Du har goda kunskaper i SQL, Ajax, Javascript och PHP
  • Du tänker användarvänligt först

Vad du kan förvänta dig av arbetet

I rollen som frontend-utvecklare kommer du ansvara för designen på våra jämförelsetjänster. Våra sajter bygger idag på WordPress som cms och det är därför bra om du har erfarenhet av att utveckla WordPress-teman.

Nuvarande design har tagit oss till var vi är idag men vi försöker hela tiden utmana oss själva och är öppna för alla former av förbättringar. Du har därför stora möjligheter att välja design utifrån vad du anser är bäst för företaget och våra besökare. Det ställer därför krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt och komma med egna initiativ.

Hos oss kommer du att jobba nära andra utvecklare och projektledare samt SEO-experter och skribenter som producerar innehåll till våra sajter.

Förutom att arbeta på våra sajter vill vi att du får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas i din roll. Därför har du möjlighet att lägga 20 procent av arbetstiden (en dag i veckan) på att testa nya tekniker och idéer inom våra affärsområden. Vi värdesätter din kompetensutveckling och vill att du får de verktyg som behövs för att du ska förbättras i din roll som utvecklare.

Vilka vi är och vad vi gör

Comparico hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra våra befintliga.

Vi är ett team på 12 medarbetare och har vårt kontor i centrala Uppsala.

Fördelar med att jobba hos oss

  • Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.
  • Ingen press utifrån. Vi utvecklar bara egna tjänster och bestämmer därför själva arbetstempo.
  • Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid.
  • Möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Varför är det här jobbet viktigt?

Att arbeta hos oss innebär att du förbättrar livet för människor genom att göra våra tjänster ännu bättre. Ju bättre och mer användarvänliga våra jämförelsetjänster är, desto mer pengar och tid kan våra kunder spara. Det är pengar och tid som kunderna istället kan lägga på roligare saker i livet, t.ex. familj och fritidsintressen.

Kort info

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Plats: Salagatan 16A i Uppsala
Sista ansökning: 28 februari 2020

 

Det låter intressant! Hur ansöker jag?

Skicka ett mail med CV, portfolio länk till din LinkedIn-profil och ett kort meddelande varför du skulle passa för det här jobbet till peter@comparico.se. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten, kontakta Peter Nygårds på 0762926292 eller skicka ett meddelande här.

Snabbt om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Plats: Salagatan 16A i Uppsala
Sista ansökning: 28 februari 2020

Om oss

Kontor: Centrala Uppsala
Anställda: 10 st
Grundat: 2011
Comparico AB
Salagatan 16A
753 30 Uppsala
Org nr: 556851-2312