Frontend-utvecklare

Är du en självgående frontend-utvecklare som trivs bäst med självständigt arbete utefter dina egna villkor? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!

Comparico växer så det knakar och därför behöver vi stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som på egen hand kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och bidra till att utveckla nya.

Som frontend-utvecklare hos oss kommer du att vara ensam utvecklare på kontoret omgiven av SEO-experter och skribenter som producerar innehåll till våra hemsidor. Detta ställer krav på din förmåga att driva projekt på egen hand samtidigt som det ger dig extremt goda möjligheter att lägga upp dina arbetsdagar så att de passar dig.

Vad du kan förvänta dig av rollen

Du kommer i första hand att ansvara för att utveckla nya hemsidor och förbättra våra befintliga. Våra sidor bygger på WordPress som CMS och det är därför bra om du har erfarenhet av att utveckla optimala WordPress-teman. CSS, Javascript och jQuery är vad sidorna bygger på i dagsläget men du har stor frihet att själv påverka hur du vill lägga upp nya projekt. Vi räknar med att du vet vad som är best practice.

Förutom att arbeta på våra hemsidor vill vi att du får bästa möjliga förutsättningar att driva egna projekt och idéer. Därför har du möjlighet att lägga 20 procent av arbetstiden på att testa nya tekniker och idéer inom våra affärsområden. Vi värdesätter din kompetensutveckling och vill att du får de verktyg som behövs för att du ska förbättras i din roll som utvecklare.

Vad vi förväntar oss av dig

 • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling
 • Du är van att arbeta självständigt men kan också i team
 • Du har ett bra öga för detaljer och symmetri
 • Du älskar att utveckla och förbättra saker
 • Du förespråkar användarvänlig design

Vi kräver inte att du har någon formell utbildning utan vi värdesätter mer om du är självlärd och har praktisk erfarenhet.

Krav på kunskaper

 • HTML, PHP, CSS och JavaScript
 • WordPress eller andra PHP-baserade CMS
 • Tala och skriva svenska flytande

Meriterande kunskaper

 • Versionshanteringssystem (t.ex. GIT)
 • Bootstrap och SASS

Vilka Comparico är och vad vi gör

Comparico är ett techbolag som hjälper konsumenter att spara tid och pengar genom att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra våra befintliga.

Vi är ett ungt team på åtta personer och har vårt kontor i centrala Uppsala och snart även i Stockholm.

Fördelar med att jobba på Comparico

 • Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid. Vi gör viktiga grejer men inte så viktiga att vi behöver störa ditt privatliv.
 • Flexibla arbetstider. Som medarbetare har du stor möjlighet att påverka dina arbetstider så att ditt schema passar ditt privatliv, inte tvärtom.
 • Inga deadlines. Eftersom vi bara utvecklar egna tjänster kan vi själva bestämma tempo, vilket innebär minimal stress för dig som anställd.
 • Möjlighet att utvecklas. I och med att branschen är väldigt ung och utvecklas snabbt så har du stora möjligheter att utvecklas i din arbetsroll.

Varför är det här jobbet viktigt?

Att arbetar hos oss innebär att du förbättrar livet för konsumenter genom att göra våra tjänster ännu bättre. Ju bättre och mer användarvänliga våra jämförelsetjänster är, desto mer pengar och tid kan våra kunder spara. Det är pengar och tid som kunderna istället kan lägga på roligare saker i livet, t.ex. familj och fritidsintressen.

Kort info

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Plats: Salagatan 16A i Uppsala
Sista ansökning: 30 juni 2019

Det låter intressant! Hur ansöker jag?

Skriv ett brev om dig själv, vad du har gjort de senaste åren och varför du skulle passa för det här jobbet. Bifoga sedan dokumentet tillsammans med ditt CV och länk till din LinkedIn-profil och skicka till peter@comparico.se. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten, kontakta Peter Nygårds på 0762926292 eller skicka ett meddelande här.

Snabbt om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Plats: Salagatan 16A, Uppsala
Sista ansökning: 30 juni 2019

Om oss

Kontor: Centrala Uppsala
Anställda: 8 st
Grundat: 2011
Comparico AB
Salagatan 16A
753 30 Uppsala
Org nr: 556851-2312