Lediga jobb

HR manager (deltid)

Studerar du till personalvetare och vill ha ett HR-relaterat jobb vid sidan om studierna? Är du en serviceinriktad teamplayer som trivs med att arbeta strukturerat och organiserat? Rollen som HR-manager skulle passar perfekt för dig. Du kommer arbeta med HR-relaterade och administrativa arbetsuppgifter och har stor möjlighet att skapa egna processer och rutiner.

Full-stack developer

Vi söker en självgående full-stack developer som är grym på Wordpress och PHP i allmänhet. Du är en smart, lösningsorienterad och ambitiös utvecklare som vill att ditt jobb gör stor skillnad för företag och kunder. Du har jobbat med backend utveckling i minst 2 år och har goda kunskaper i SQL, Ajax, Javascript och PHP.

Senior frontend-utvecklare

Vi söker dig som älskar användarvänlig webbdesign och tror att du kan förbättra våra jämförelsetjänster ytterligare samt även utveckla nya sajter. Du bör ha arbetat minst 2 år med frontend-utveckling. Rollen passar dig som är driven och kan arbeta självständigt såväl som i team. Du behöver inte ha någon utbildning utan vi värdesätter mer praktisk erfarenhet.

Fördelar med att arbeta på Comparico

Förutom en skön stämning på kontoret vill vi speciellt lyfta fram några fördelar med att arbeta med oss:

Flexibla arbetstider

Flexibla arbetstider

Som medarbetare har du stor möjlighet att påverka dina arbetstider så att schemat passar ditt liv, inte tvärtom.

Din fritid = fri tid

Din fritid = fri tid

Du behöver aldrig ta med jobbet hem eller på resa. Vi gör viktiga grejer men inte så viktiga att vi behöver störa ditt privatliv.

Inga deadlines

Inga deadlines

Eftersom vi bara utvecklar egna tjänster kan vi själva bestämma tempo, vilket innebär minimal stress för dig som anställd.

Möjlighet att påverka

Möjlighet att påverka

Vi testar hela tiden nya saker att förbättra så du har stora möjligheter att påverka vad vi gör och hur vi gör det.